Equip Humà

Jordi Teru

Un bon dia d’un mes de Juny, a plena natura, va començar la meva història entre pins, esparregueres i envoltat de vinyes. D’aquí suposo que ve la meva estima al Penedès (gràcies pare i mare per l’acte dut a terme). La passió per les nostra cultura i tradicions sempre ha estat ben arrelada en mi, fent que des del primer Agu gu ta ta fins ara no pugui evitar d’alguna manera o altre a mantenir-la viva. Una pregunta que sempre m’he fet és: Perquè quan fa un fred que pela i et poses una barretina Catalana de llana la gent et mira dient… Mira aquell! -Doncs aquell sóc jo! Un pubill humil, humà i Català!

Magazin “Carai, quin dia!”, dilluns a dissabte de 8 a 1 del migdia

Joel Carrillo

Hola, jo em dic Joel, Joel Carrillo. El Jordi Teru em va trobar dins d’un armari d’Ikea. La meva visió de la vida… es poca, tinc Miopia. Els meus hobbies son passar-ho be fen tonteries, i sobretot m’encanta fer riure a la gent i recitar poesia les noies.

Musicals

 

Classe El Foc – 5è de Primària de l’Escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues

Si hi ha algú que pot posar enlaire una emissora de ràdio són aquesta colla! No hi ha guions que valguin per molt que els preparem durant la setmana a l’escola. Si el metge t’ha receptat B1, B2, B3, B5, B6, B12 i Vitamina C (Vitamines de la felicitat i l’optimisme)… aquesta colla no els hi falta!.

Els dissabtes de 09 a 09:30 del matí tenim la teva dosi al Magazin Carai, quin dia! (edició cap de setmana).

Classe El FOC

Classe “El Foc”

Ferran Planas i Pere Munné

Dos punts de vista, dos opinions, dos grans crítics del cinema que a vegades coincideixen, o no!  Això si, comparteixen la passió per la divulgació del cinema clàssic,(entenem per cinema clàssic no tan sols les pel·lícules antigues sinó també aquelles molt més modernes, però que per la seva genialitat han esdevingut obres mestres),  i la promoció d’actes relacionats amb aquest tipus de projeccions.

Cinema - Ferran Planas - Pere Munné - Penedesfm 90.2 - caraiquindia

Disculpes per la qualitat de la fotografia             (efecte vinagre)